Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Cama Sutra

Cama Sutra 1
Καβάλα στη γέφυρα
Κατάλληλο μόνο αν ο άντρας έχει αρκετή δύναμη και ευλυγισία και φυσικά δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα στην πλάτη.. Ο άντρας πλαγιάζει στο πάτωμα και μετά σπρώχνει προς τα επάνω(γέφυρα), καθώς η γυναίκα τον βοηθάει να ελέγχει τις κινήσεις. Η γυναίκα προσπαθεί να απομακρύνει το βάρος της από το σώμα του συντρόφου της και να το μεταφέρει στα πόδια της. Οι περιστροφικές κινήσεις είναι προτιμότερες από το πάνω-κάτω. Αν μάλιστα η γυναίκα έχει μακριά πόδια τότε μπορεί να σηκώσει το μεγαλύτερο μέρος του βάρους της. Να γίνεται με πολύ προσοχή! Η στάση είναι κατάλληλη αν θέλετε να φθάσετε σε ακραίες καταστάσεις.
-------------------------------------------------------
Σκανδιναβικό    
Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της καθώς κάθεται επάνω στον σύντροφο της, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αυτός κρατάει τη πλάτη της και τα οπίσθια της και σπρώχνει, καθώς εκείνη γλιστράει με κατακόρυφες κινήσεις επάνω του. Τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να παίξουν με τους όρχεις του συντρόφου, ενώ εκείνος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να εισχωρήσει σε μεγάλο βάθος.
-------------------------------------------------
Ψαλίδια
Ο άντρας στηρίζει τα πόδια του στην άκρη του κρεβατιού, μπροστά από τη σύντροφό του, που πλαγιάζει ανάσκελα. Αυτός κρατάει τα πόδια της ανοικτά από τους αστράγαλους και μπαίνει μέσα της, από την ημικαθιστή θέση στην οποία βρίσκεται. Μπορεί να γίνει πιο βολικό με ένα μαξιλαράκι στα οπίσθια της γυναίκας.
-------------------------------------------------

Ο επισκέπτης
Μία στάση για κάθε περίσταση, ακόμα και για απρόοπτο sex. Καθώς και οι δύο είναι αγκαλιασμένοι, ο άνδρας τρίβει το μόριο του στο αιδοίο της γυναίκας και έπειτα μπαίνει μέσα της. Η στάση γίνεται ευκολότερη αν η γυναίκα φοράει τακούνια, ή είναι ψηλότερη από τον άντρα. Αν όχι, ένα τραπεζάκι ή ένα στέρεο αντικείμενο στο κατάλληλο ύψος κάνουν.

---------------------------------------------------
Βαρετό απόγευμα
Μία πολύ ξεκούραστη στάση, για το τέλος ενός εξαντλητικού sex. Η επαφή των σωμάτων και των γεννητικών περιοχών προσφέρει ένα αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς. Απλά πλάγιασε πίσω και απόλαυσε μέχρι να νιώσεις περισσότερη ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου